DETOXNER® DETOX

Natuurlijke Detox Programma

Voel je fris en energiek: met de natuurlijke ingrediënten van DETOXNER® DETOX reinig je je darmen en herstel je de inwendige balans.

Over DETOXNER® DETOX

We hebben allemaal een druk leven en de meeste mensen voelen zich weleens moe en gestrest. We maken niet altijd de meest gezonde keuzes qua eten en drinken. Deze factoren kunnen een negatief effect hebben op ons spijsverteringsstelsel. Het is misschien niet het gemakkelijkste gespreksonderwerp, maar een evenwichtig darmstelsel is wel belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. De darmen maken deel uit van het spijsverteringsstelsel en hebben twee belangrijke functies: enerzijds het verteren van voedsel en het opnemen van voedingsstoffen (en sommige geneesmiddelen) zodat die in de bloedstroom terechtkomen en anderzijds het afvoeren van afvalproducten en giftige stoffen.

In uw darmen komen miljarden bacteriën voor, zowel nuttige als schadelijke. Normaal gesproken is deze darmflora goed in evenwicht. Maar een drukke leefwijze kan het evenwicht verstoren en de darmen ontregelen, waardoor de ontlasting onregelmatig wordt, en de activiteit van de darmen verstoord raakt en daarmee ook het vochtgehalte en de kneedbaarheid van uw ontlasting. Wat dat met u doet? U hebt minder energie en voelt zich zwakker.

DETOXNER® DETOX is een hoogwaardig, biologisch actief product dat snel zorgt voor een optimale darmfunctie en verstoringen op effectieve wijze tegengaat. Het heeft een sterke zuiverende en reinigende werking waarmee het uw stofwisseling ondersteunt. Het effect van DETOXNER® DETOX kan al in één dag te merken zijn.

DETOXNER® DETOX is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex*, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex* is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor herstelt DETOXNER® DETOX het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren.

DETOXNER® DETOX stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

Wat is het effect van DETOXNER® DETOX?

De effecten van DETOXNER® DETOX zijn al op de eerste dag van gebruik te merken:

  • DETOXNER® DETOX activeert de darmbewegingen (peristaltiek)
  • DETOXNER® DETOX corrigeert en optimaliseert de natuurlijke microflora
  • DETOXNER® DETOX reguleert de vochtbalans en de ontlasting
  • DETOXNER® DETOX stimuleert de opname van voedingsstoffen

Wat zit er in DETOXNER® DETOX?

Eén doos DETOXNER® DETOX bevat 5 zakjes (DETOXNER®-mix) en 20 bruistabletten (DETOXNER®-drink). Het poeder van de DETOXNER®-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline. De DETOXNER®-drink bruistabletten bevatten 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden en inuline.

* Het 2QR-complex is een gepatenteerd bestanddeel dat bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galacto-arabinaan en polyglucuronzuur).

Hoe gebruik ik DETOXNER® DETOX?

DETOXNER® DETOX is een programma van 5 dagen. Begin vijf dagen achter elkaar de dag met één glas DETOXNER®-mix op een lege maag. Gedurende elke dag drinkt u ook 4 glazen DETOXNER®-drink: iedere ochtend (na het glas DETOXNER®-mix) en bij het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Zo haalt u het meeste uit uw vijfdaagse detox programma:

  • Drink voldoende water (1,5 liter per dag)
  • Zorg dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt
  • Vermijd alcohol, koffie en (rood) vlees
  • Eet lichte maaltijden

DETOXNER® DETOX is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download meer informatie over DETOXNER® DETOX

Download