DETOXNER® PDS

Verlicht de symptomen van PDS

OVER DETOXNER® PDS

DETOXNER® PDS is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor hersteld DETOXNER® PDS het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren.

DETOXNER® PDS stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (Psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

BEWEZEN EFFECTIEF

De effecten van DETOXNER® PDS zijn al op de eerste dag van gebruik te merken:

  • De darmbewegingen worden geactiveerd: 53% van de gebruikers ervaart een regelmatige, normale
  • De opname van voedingsmiddelen wordt gestimuleerd: Maar liefst 70% heeft geen last meer van gas en winderigh
  • Verlichting van symptomen van PDS zijn al op de eerste dag voelbaar: Bij 57% verdwijnt de kramp.
  • De natuurlijke microflora wordt gecorrigeerd en geoptimaliseerd: 50% heeft geen last meer van een opgeblazen
  • De vochtbalans en de ontlasting worden gereguleerd: 42% van de gebruikers heeft geen last meer van diarree of obstipatie.

WANNEER GEBRUIK IK DETOXNER® PDS?

DETOXNER® PDS is bedoeld om te worden gebruikt om de symptomen van IBS te verlichten. Het is bedoeld voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder die aan IBS lijden. DETOXNER® IBS is een natuurlijk product om te gebruiken wanneer uw IBS oplaait. We raden u aan DETOXNER® PDS gedurende meer dan 30 opeenvolgende dagen niet te gebruiken, zodat de darmflora en het darmstelsel zich kunnen vestigen in de hernieuwde, natuurlijke balans zonder de steun van DETOXNER® PDS.

Download meer informatie over DETOXNER® PDS

DOWNLOAD